Jacomij hoofdsponsor Wijk in Bedrijf

Thursday 05 January 2017

Wijk in Bedrijf, Donderdag 9 februari, Revius Wijk - met presentatie van gastspreker John van ZwedenDonderdag 9 februari 2017 staat, onder de noemer Wijk in Bedrijf, geheel in het teken van ondernemerschap binnen de gemeente Wijk bij Duurstede. Leerlingen van het Revius Wijk geven presentaties over hun WOP-stages, ondernemers presenteren zich op een interactieve bedrijfsbeurs en voor de tweede keer wordt de Wijkse Ondernemersprijs uitgereikt aan ondernemers uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede.

Het doel van Wijk in Bedrijf is het samenbrengen van leerlingen, inwoners en ondernemers om bij een zo groot mogelijk publiek de kennis over de bedrijvigheid in de gemeente Wijk bij Duurstede onder de aandacht te brengen en de mogelijkheden op het gebied van werkgelegenheid nu en in de toekomst te stimuleren.

Jacomij is o.a. hoofdsponsor van dit event en wij zullen tevens met een stand aanwezig zijn.
Wij zien u graag op 9 februari aanstaande in Revius Wijk, Remus 4 te Wijk bij Duurstede.

Ontmoet, verbind, netwerk en geniet

Het programma:

17.30uur 
Wij ontmoeten u graag om samen van de voortreffelijke ‘Wijkse’ catering* te genieten. 

18.00 – 22.00uur
Interactieve BedrijfsBeurs,  waar ruim 30 ondernemers uit de gemeente Wijk bij Duurstede u een  beleving bieden, die zeker een bezoek waard is.

19.30uur
Gastheer Ko Doncker (directeur Revius Wijk), heet u van harte welkom en vervolgens geeft John van Zweden zijn kijk op ondernemen.

20.30uur
Officiële bekendmaking en prijsuitreiking van de Wijkse OndernemersPrijs aan de Wijkse Ondernemer 2017 en Wijkse Zelfstandige 2017 door Tjapko Poppens.

Aansluitend vindt de netwerkborrel plaats en om 22.00 uur sluiten de deuren zich en gaat u vol inspiratie naar huis.

Voor meer informatie over dit event verwijzen wij u naar www.wijkinbedrijf.nl

« Back